Összes oldalmegjelenítés

2015. október 29., csütörtök

Pitbull

Talán még sosem csapongtam ennyit, mióta hímzek....
Titanic- if only- kutyás dobozok- babaköszöntő ajándék- tesónak pitbull- csillámos dekorgumis vackok.... mindent egyszerre csinálok!!! :))))

Szóval a jótékonysági dobozok és a babaköszöntő közé beékeltem ezt a roppant kedves, bizalomkeltő, agressziót még nyomokban sem tartalmazó pitbullocskát...:)))) Öcsém a nagy pitbull-fan, és már régóta rágta a fülem, hogy hímezzek neki egyet!                                                **********************************

Ma betévedtem Kőbányán egy hobbi boltba... Vettem csillámos dekorgumikat, és egy nagyon szép mintás filc anyagot!
Még nem igazán tudom mi lesz a sorsuk, de annyira haza akartak jönni velem, nem volt szívem otthagyni őket... :)))2015. október 20., kedd

Kutyás dobozok!

Elkészültek a kutyusos dobozkáim!
Nem volt kis meló, de úgy gondolom, az az igazi segítség, ha én is hozzáteszem a saját részem. Jelen esetben időmet, pénzemet ( a dobozokat meg kellett vennem), és persze a szívem is benne van....<3

És mivel dobozról van szó, nem akartam, hogy üres legyen, így varrtam mindegyikbe egy kis karácsonyi díszt filcből. Remélem, gazdára találnak, és örömet szereznek valakiknek. A belőlük befolyt pénz pedig egy kicsit segíteni tud majd a gazdátlan állatoknak!!
Most pedig .... neeee.... nem az If Only jön, hanem becsúszott egy kívánság, Angliába megy az egyik ismerős tesója babalátogatóba, és ő szeretne vinni egy hand-made ajándékot! Ennek állok most neki!

Szép, őszi, hímezgetős napokat Nektek!!!

2015. október 7., szerda

Karácsonyi Jótékonysági felhívás!!!!

Ma az Alle Meseboltban jártam, és beszereztem ezt a szuper Prym szilikon- gyűszűt!!! Nagyon hasznos kis apróság, pláne nekem, mert ha ráma nélkül hímzek, csak az anyag színén, akkor a középső ujjam kikészül! Az egy dolog hogy szétlyuggatom, de volt olyan is, hogy még a fonalat is átfűztem a bőrömön :))))
A gyűszű különböző méretekben kapható, rám az S-es pont passzol, nagyon kényelmes,nem is lötyög, de nem is szorít!!! 1140 Ft volt.


                              ... amikor odavarrtam magam a Titanic-hoz :)))) elválaszthatatlanok vagyunk...:)                                               *************************************


Félretettem a hímzésemet, mert egy fontos dolog jött közbe!

                                                           FACEBOOK-FELHÍVÁSUK!


  Természetesen emellett nem mehetek el tétlenül, és már javában alkotok :))) 3 kutyust hímzek, ( egy yorkit, egy boxert, és egy németjuhászt ) amiket doboz tetejére teszek, remélem, tetszik majd a kutyagazdiknak, és  lesz rájuk licitáló... :)
Segítsetek Ti is, ha tudtok!!! Október végéig kéne eljuttatni az adományokat, ezt írták nekem vissza!!!