Összes oldalmegjelenítés

2016. szeptember 23., péntek

Osztály ajtódísz!!

Nem én vagyok az első, aki elkészített ezt az ajtódísz a gyereke osztályának, és szerintem nem is az utolsó...:)))  Az enyém ilyen lett, DMC 115-el varrtam, mi mással??? :))
 A tanárok nevét azért varrtam külön egy kis táblára, mert a második tanár csak óraadó, jelenleg is tanítót keresnek az osztálynak.... Tehát, ha esetleg jönne új tanár, akkor csak az alsó táblácskát fogom újra varrni, de nagy bunkóság lett volna, ha azért nem hímzem rá az Ági nénit, mert csak beugrós... Szóval, ideiglenesen így néz ki :
2016. szeptember 13., kedd

Egy kis bohóság...

Egyszer sétáltam a Campona-ban, és a deichmann cipőüzlet előtt ki volt rakva egy életnagyságú Justin Bieber reklám. Hirtelen azt hittem a kisöcsém áll ott!!!! Jé, ott a Chris!! ja , nem... :)))

Akkor jöttem rá, hogy kísértetiesen hasonlít az öcsém erre az amerikai sztár fiúcskára!
Hát, nem elképesztő!!! :))  Az arc-száj- szemforma....


 Na, jól van, mára ennyit! Mondanom sem kell.. megint valami mást csinálok... nem a New Yorkot varrom, hanem Anicám osztályának hímzek!! MÁr nem kell sok idő, és mutatom!!
Ja, és Anica idén jár kézműves szakkörre!! Juhééé!

2016. szeptember 3., szombat

Ice Cream Ladies!!!

Nem tétlenkedtem az elmúlt hetekben... a neten rátaláltam ezekre a Fagyi-fejű csajokra, és rögtön beléjük szerettem... :) Nem tudom hogy a gyönyörű színek vagy mi miatt... amúgy ázsiai - ha jól tudom indonéziai-  a minta...  Valószínűleg nem fogok több SODA mintát varrni, de ez nekem igenis tetszik, és örülök, hogy elkészült. (ráadásul, viszonylag hamar...) Viszem jövőhéten bekereteztetni és megy a falra!
         

              ***********************************************************************


Amúgy  a Riolis New York-ot raktam félre miatta, most ezt fogom folytatni!! Ideáig jutottam vele!

Szóval, varrni varrok, csak kicsit ritkábban és kevesebbet blogolok mint régen.és sajnos ahogy látom ez nem csak rám igaz... Pedig éppen mostanában néztem vissza a bejegyzéseket... 2010-2011-2012-2013... hogy pörgött a hímzős blog-élet!!!! Játékok, RR-ek, SAL-ok, találkozók, blog-díjak.... milyen jó volt... Kár, hogy már minden megváltozott... :(((