Összes oldalmegjelenítés

2019. november 15., péntek

Madeira Lana hímzőfonal kapható!!!

Jó hír mindazoknak, akik szeretnék kivarrni a Praktika Keresztszemes Magazinban (ill. az angol kiadásában, a The world of cross stitching-ben) megjelent Bolyhos állatkákat !!
Ugyanis a mintát a Madeira Lana hímzőfonalra adták meg, és ezt a fonalat most szinte sehol nem kapni.... :( Viszont a Varrógépcentrumban  várhatóan jövő héttől elérhető lesz a mindhárom állatkához való Lana hímző!!!

Aki esetleg nem ismerné , ez egy olyan különleges hímzőfonal, amit miután kivarrja az ember a mintát, egy kefével fel kell bolyhozni, és ettől szőrős, plüss hatású lesz a kép!!!
Ma adtam le a rendelést, kiírom ha megérkezik (szerintem jövőhéten valamelyik nap) ;)

Amúgy ezt a fonalat anno már forgalmazta a Varrógépcentrum, de mint gépi hímzőt! (mert ez eleve az is !)  Viszont felfedezték maguknak a kézi hímzők is, egyre több minta jelenik meg, amihez Lana-t ajánlanak, és most végre megint lehet vele alkotni :)
Amúgy maradt a "padláson" pár darab a régiek közül, ezeket ma már ki is tettem a boltba , szóval ha nem is szeretnél egy komplett képhez vásárolni, csak 1db-ot szeretnél kipróbálni, akkor már jövőhétig sem kell várni :))

Ja, és egy motring 200 méter!!! tehát akár álljatok össze többen, vegyétek meg közösen, és vágjátok szét ;))) 

Szóval: Madeira Lana bolyhosítható hímzőfonal a Varrógépcentrumban !!! :) Éljen-éljen!!! 
VI.ker. Teréz körút 6 


Most csak ennyit találtam, de jön az utánpótlás :))


3 megjegyzés: