Összes oldalmegjelenítés

2020. október 30., péntek

Országos Kézimunka Kiálltás

 Idén én is beneveztem pár hímzésemet a Kiállításra! Nagy boldogságomra a kalitkás kismadaram III.helyezett lett a kategóriájában! :) ( ezt még 2017-ben hímeztem; a kalitkát Sestrier-ben vettem, Olaszországban, a hímzést pedig a Siófoki nyaralás alatt készítettem bele )

Két barátnőm szintén díjazott lett, így nagy volt az öröm a kis "bandánkban" ! (Detti kislányai is vittek hímzést és természetesen díjazták is őket :)

Több kedves, hímzős ismerősöm nevezett és közülük is többen díjazottak lettek. Mindenkinek gratulálok! Tényleg nagyon szép munkákat láttam , mindig úgy feltöltenek ezek a kiállítások, új löketet adnak nekem is! 

Nagyon szép ajándékokat nyertem, az egyik egy Riolis készlet, ha befejezem az aktuális hímzésem, rögtön nekiállok! 


11 megjegyzés:

 1. Gratulálok! Kíváncsian várom az újabb hímzésedet!

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok! További, hasonlóan gyönyörű hímzéseket kívánok!

  VálaszTörlés
 3. Itt is gratulálok! További sok szép himzést!

  VálaszTörlés
 4. A nevem Melania macron vagyok 35 éves. éves 31 éves koromban mentem férjhez, csak egy gyermekem van, és boldogan éltem. Egy év házasságom után a férjem viselkedése annyira furcsává vált, és nem igazán értem, hogy mi történt, ő pakolt ki a házból egy másik nőnek, annyira szeretem, hogy soha nem álmodom elveszíteni, megpróbálom a legjobb annak biztosítására, hogy a férjem visszajöjjön hozzám, de mind hiába, sírok és sírok segítséget keresve, megbeszéltem a családjával, de nem kaptam választ. Tehát a legjobb barátom, cynthia, és megígéri, hogy segít nekem . Mesélt nekem egy Drosagiede nevű férfiról, azt mondta nekem, hogy nagyon nagyszerű ember és igazi férfi, akiben megbízni lehet, és nincs semmi olyan szerelmi kérdés, amelyet nem tudna megoldani, és elmondta, hogyan segített számtalan embernek kapcsolatuk helyreállítása. Nagyon meg voltam győződve róla, hogy gyorsan megkerestem a doctorosagiede75@gmail.com e-mail címét, vagy a WhatsApp és viber telefonszámát a +33753154980 telefonszámon. Minden problémámat elmagyarázom neki, ő azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, hogy minden problémám azonnal megoldódik. Megmondta, mit kell tennem, hogy visszavegyem a férjemet, és én meg is tettem. Azt mondta, hogy három nap múlva a férjem visszatér hozzám és koldulni kezd, és ez valóban úgy történik, ahogy mondta, nagyon meglepődtem, ez nagyon csodálatos. Istennek legyen a dicsőség, most nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindketten újra boldogan élünk. Ha hasonló problémája van, vegye fel a kapcsolatot vele, és keresse meg a problémát egyszer és mindenkorra. élek a bizonyságról

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok a helyezéshez! :)

  Áldott Karácsonyt kívánok!

  VálaszTörlés