Összes oldalmegjelenítés

2011. augusztus 22., hétfő

Átadom a STAFÉTÁT!!!!




Végre elkészültem a staféta-játékra szánt ajándékommal! Remélem, tetszik majd Nektek, és szívesen jelentkeztek rá. Szívesen várok minden régi és új blog-ismerőst!!!!
A képen minden látszik, de azért röviden: varrtam egy extra-miniatűr tűpárnát, Manka-mintával (ezúttal is köszönet a mintáért...), valamint egy fadobozt  készítettem. Repesztőlakkal kezeltem, ettől olyan ósdi hatást nyert, és egy monokróm tündért hímeztem rá.  Plusz ajándék a 10db-os Tilda fonalkészlet!

!!!! KIEGÉSZÍTÉS: AKI JELENTKEZIK A STAFÉTÁRA, AZ A HAMARASAN STARTOLÓ BLOGSZÜLINAPI JÁTÉKOMBAN DUPLA ESÉLLYEL INDULHAT'!!! MAGYARÁN, HA ARRA IS JELENTKEZEL MAJD, AKKOR KÉTSZER KERÜL A NEVED A KALAPBA!!!" (és ott majd csak kapni kell, továbbadni nem;)

HATÁRIDŐ: szeptember. 22.!!!!

A staféta játék indítója Babra és már 2009 októberétől kezdve megy blogról blogra!:-
 Röviden a játékról: jelentkezéssel vállalod, hogy te is készítesz ajándékot, amit a blogodban  kisorsolsz. A játékot az első, csatolt fotóval hírdessétek, ha kérhetem!!!!
Hagyj itt kommentet, és hírdesd magadnál a játékomat, hogy minél többen találhassanak ide hozzám!
Latinka, remélem, megfeleltem :) Örülök, hogy én is megkaphattam a stafétát!







17 megjegyzés:

  1. Akkor legyek én az első jelentkező:))

    ( Nem mindenki ismeri,légy szíves másold át a felhívást,legyen benne az is,hogy ki indította útjára a játékot:))

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék én is jelentkezni erre a stafétára! :)

    VálaszTörlés
  3. én is itt vagyok... bár a képeket hiába nagyítom a titok nem látszik a dobozban ;)

    VálaszTörlés
  4. LÁnyok, megkérhetlek Benneteket, hogy aki még nem rakta ki, az kitenné a blogjában (legalább oldalsávban) a játékomat? Nekem kevés követőm van, de nektek sok - úgy előbb híre megy.. A staféta-játékra amúgy is kevesebben szoktak jelentkezni, mint azokra, ahol nem kell továbbajándékozni.. köszi!!!!

    VálaszTörlés
  5. Anik! Igenis értettem, kitettem és bocsi, de tegnap nagyon későn jelentkeztem és már álmos voltam, ma meg már dolgoztam és most jöttem haza.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Jöttem én is játszani Veled. Nagyon tetszik a doboz, a tündérkével is. Olyanok a színei, ami nekem nagyon bejön. Ja és a mini tűpárna is tetszik! :-)
    Cinella

    VálaszTörlés
  7. Szia Anik !

    Nagyon szép lett a párnácska :) és a doboz is , nagyon szép ajándékokat készítettél a játékhoz.

    Amint lesz annyi időm , hogy összerendezzem és feltöltögessem a képeket , akkor a többi beküldött fotóval együtt örömmel megmutatom majd a blogomban a Te párnácskádat is . Jelenleg nagyon kevés időm van és szabad perceimben pedig teljes erőbedobásssal a készülőfélben lévő őszi tematikájú mintafüzetkémen dolgozom :) .

    Köszönöm szépen , hogy a mintámat választottad :) , ezt szerintem még nem is láttam talán elkészítve :))) , nagy öröm volt látni, milyen szép lett a Te változatodban :)


    Szeretettel üdvözöllek és elnézésedet kérem, hogy csak most tudtam válaszolni a kommentedre :)

    Manka

    VálaszTörlés
  8. nagyon tetszik, jelentkezek :)

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy más technika művelői is jelentkeznek :))) A szülinapi játékban nem csak hímzős ajándékkal készülök, remélem, az is tetszeni fog majd .:)))))

    VálaszTörlés
  10. Örülök, hogy összejött a 10 fő, nekem ez volt a cél, mivel kevés olvasóm van, ráadásul a staféta egy továbbadós játék, tehát "terhet" is nyer vele az ember.... Szóval, örülök, de azért várom még az esetleges jelentkezőket!!!!

    VálaszTörlés
  11. Én is szeretném átvenni a "stafétabotot"!

    VálaszTörlés