Összes oldalmegjelenítés

2014. július 19., szombat

Titanic 2.2

Kérdezték már tőlem, hogy mi van a Titanic-cal. Hát, arra vártam, hogy kifusson az RR, és lecsengjenek a szülinapra-karira-oviba gyártott apróságok ideje!
Ráadásul a kiállítás is löketet adott az én óóóóóóriási képemhez, így elővettem, és remélem, még az idén elkészül.
Valamivel több mint 61 ezer öltés, 16-os aidán van, 45*35 cm lesz készen!!!!
 És mivel egy nagy és szép képhez marha drága lesz a keret, így már most elkezdtem egy perselybe dobálni az 100-as és 200-as aprópénzeket :))) Ma volt a pénztárcámba 4 db 200-as, azt beletettem. Így mire kész lesz a kép, észrevétlenül összegyűlik a keretre való 15-20 ezer Ft.

Eddig így állt:Pár nap varrás után pedig így: Muszáj volt végre egy kis színes fonalat is a kezembe venni, így rögtön a bal szélen lévő, Titanic-feliratos részre tértem át! Olyan jó volt hímezni, hogy TITANIC :))))))))))) ( a filmet most nem kapcsoltam be mellé.... de még az is előfordulhat az elkövetkező 60ezer öltés során....) 

2014. július 15., kedd

Valami véget ért....

Befejeződött a 4 fős, évszakos RR-ünk, legalábbis számomra, én már mindenkinek hímeztem.

Judit kendője volt a legkülönlegesebb, hiszen nem különálló blokkokból áll, hanem félbehagytuk a mintát az egyes évszakoknál, és a másik folytatta . Katának még varrnia kell rá, az őszi részlettel lesz teljes ez a szépséges koszorú.


Én a téli részletet varrtam:Ilyen most a kendő egészben: 
 És akkor az összkép..... Életem utolsó RR-jéről... :)))))) Nagy minták, szép minták,de most megint itthonra szeretnék varrogatni egy ideig..!2014. július 12., szombat

Camponás keresztszemes kiállítás és verseny 2014.

Ma voltam a kiállítás megnyitóján, pár fotót készítettem csak, azokat mutatom.Az idei nyertes kép! 

Egyik kedvencem


Másik kedvencem- Ennél a képnél éreztem meg, hogy miért vannak sokan kiábrándulva a camponás versenyből.... Ez a remekmű még csak  különdíjat sem érdemelt.... :((( szomorú.... 


Egyszer szeretném ezt kivarrni- már vagy 5 éve ezt mondom...:))) legalább volt kinek tapsolni... Jucus szépséges doboza díjat kapott!!! 

Hímzett napszemcsi- szerintem kéne egy olyan kategória, hogy a legextrémebb alapanyagok. Ott tuti tarolt volna... :))) 

A tavalyi 1 idén a 3.-lett! 


2014. július 10., csütörtök

Ajándékok!

Mostanában Judit RR-kendőjét varrtam, most már tényleg nem sok hiányzik, és elkészül!

Közbe jött két szülinap - Anyué és a  nővéremé- nekik gyorsba összedobtam ezeket :

Anyunak egy bonbon-os doboz, Atalie-szívvel díszitve . Készült már egy ugyanilyen, Leki-nek, bordó változatban; ezúttal rózsaszínes árnyalatokkal hímeztem.Évi nővéremnek  pedig egy kulcstartó készült,  Barbaral  Parrott árnyalatú fonalával varrva ! Nagyon nagy sikert aratott!!!