Összes oldalmegjelenítés

2015. január 6., kedd

Öröknaptár!!!

Ma megérkezett hozzám Palkó vándor-öröknaptára!!!!!!

A csomagban lapult nekem egy kis meglepetés is!!! Nagyon szépen köszönöm!!!! Olyan szépek, és hát.... ZÖLDEK!!!!! :))))) Úgyhogy imádás van !!!!


A naptárat felraktam a konyhai polcocskámra!
Volt időszak,mikor rend volt rajta, de azt nem szerettem; az  ilyen "kupi-stílus" ami most bejön :))Csak mutatom hogy a nappaliban is van egy ilyen kis "kupi-polcom", minden kis ajándékot, bögrét, gyertyát, kutyafülét, szóval mindent kirakosgatok. Ezen a polcon is hány kedves emlék van... Dobozka Lekitől, és Fánitól.... A fekete hímzett nő Magditól van... Humbug Katától... A többi ajándék is megvan, amiket kaptam , csak másik polcon vagy a "kincsesládámban"!!! ( mert olyanom is van ám!!! )  Amúgy a fenti képen, a kancsó mögött van egy szál piros gyertya! Az esküvőnkön azt gyújtottuk meg közösen... Mellette a gomba alakú párologtatót több mint 15 éve kaptam az öcsémtől. Nem is tudom, később mi lesz? Ha már 31 évesen ennyi csecsebecsém van, hova rakom majd a többit...???  


7 megjegyzés:

 1. Annyira örülök, hogy így örülsz! :)
  Nekem tetszik a kupis-sztájl - nálam is ez uralkodik :)))

  VálaszTörlés
 2. Bájos össze, visszaság! Polcrendszer? :)

  VálaszTörlés
 3. Nekem is az jutott eszembe, mint Jutkának! :-)

  VálaszTörlés
 4. :)
  http://ritkanlathatotortenelem.blog.hu/2014/09/05/a_titanic_szinesben_435

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fantasztikus képek!!! Köszönöm!!!!!

   Törlés
 5. Gratulálok a vándor ajándékodhoz... Szerintem mindenkinek van ilyen"kupis"polc és tele emlékekkel...Ránézel és tele a szíved...

  VálaszTörlés