Összes oldalmegjelenítés

2016. szeptember 3., szombat

Ice Cream Ladies!!!

Nem tétlenkedtem az elmúlt hetekben... a neten rátaláltam ezekre a Fagyi-fejű csajokra, és rögtön beléjük szerettem... :) Nem tudom hogy a gyönyörű színek vagy mi miatt... amúgy ázsiai - ha jól tudom indonéziai-  a minta...  Valószínűleg nem fogok több SODA mintát varrni, de ez nekem igenis tetszik, és örülök, hogy elkészült. (ráadásul, viszonylag hamar...) Viszem jövőhéten bekereteztetni és megy a falra!




         

              ***********************************************************************


Amúgy  a Riolis New York-ot raktam félre miatta, most ezt fogom folytatni!! Ideáig jutottam vele!

Szóval, varrni varrok, csak kicsit ritkábban és kevesebbet blogolok mint régen.és sajnos ahogy látom ez nem csak rám igaz... Pedig éppen mostanában néztem vissza a bejegyzéseket... 2010-2011-2012-2013... hogy pörgött a hímzős blog-élet!!!! Játékok, RR-ek, SAL-ok, találkozók, blog-díjak.... milyen jó volt... Kár, hogy már minden megváltozott... :(((


8 megjegyzés:

  1. Nagggyon jók a csajok! A Riolis is.
    Igen, pang a blog és tényleg kár.

    VálaszTörlés
  2. Ezek a fagyifejű nőcik tényleg nagyon jól néznek ki! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan elkészültél velük!
    A New York kép is nagyszerű lesz :)
    Igen, mostanában én sem nagyon pörgök... de bízom benne, hogy majd ahogy jönnek a hűvösebb napok, jobban alakulnak a dolgok... és remélem, mások is felpörögnek :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók ezek a fagyi fejű csajok. :-)
    A blogolás most nálam is háttérbe van, de nyáron mindig így van, mert sokat vagyok kint a kertbe és kevesebbet hímzek.

    VálaszTörlés
  4. Már a "facén" is oda voltam tőlük ahogy egyesével mutattad, egyben pedig nagyon, nagyon tetszik! talán a színek harmóniája ragad magával egyszóval jól megtervezett minta! Szerintem átértékelődött a blogolás és átköltözött a facbookra, csak mi maradunk itt akik nem szeretnénk az ismerősöket az állandó kézimunkás bejegyzéseinkkel terhelni. Nem beszélve arról, hogy nekem ez sokkal személyesebb a nagyvilágnak biztos nem írnám ki a "nyűgjeimet" itt csak pár ember olvassa el és veszik tudomásul. Viszont ha, kíváncsi vagyok az őszinte véleményekre akkor felrakom egy nagy létszámú csopiba és a tetszések számából következtetek arra hogy tényleg jó-e :) :) Uhh ez hosszúra sikerült bocsi. Szép vasárnap délutánt!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néznek ki ezek a kissé vicces fagyi fejű csajok. De a New York az nagyon-nagyon...
    A blogokkal én is hasonlóan vagyok, kevés. Pedig milyen inspiráló tud lenni egy-egy kedves szó. Bár én nem blogspotos vagyok és ez egyes embereket visszariaszt a bejegyzéstől, de már elég régóta sajátom van, és marad amíg csak lehet.
    A Facebook nem pótolja a blogolást úgy érzem. Igaz nem is nagyon járok oda. Kézimunkát meg nem töltök fel semmit! Inkább csak olvasok.
    Amit Juci K.-irt abban egyetértek.
    Legyen szép vasárnap estéd : Kata a katamese.hu oldalról :-)

    VálaszTörlés
  6. N nőcikék nagyon vidámak! Tényleg jó kis fagyi színekből állnak!
    Hát igen, a blogolás nem nagyon megy! Bár mindenki maga tudja, hogy miért nem! Vannak időszakok az ember életében, amikor nem megy, nincs kedve, másra koncentrál. Remélem, megváltozik hamarosan, és újra többet posztolunk :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett ez a sorozat...nekem is nagy bánat, hogy a facéra van idő... a blogolás meg elmarad...Nem tudom miért...Én inkább csak nézelődő, és olvasó vagyok,a facén mindenképp a blogra írok és teszem fel a munkáimat.Az is igaz, hogy a segítség kell bármihez, többen is ugranak... szóval van benne jó is... és rossz is mert elszívja a blogolok táborát is...

    VálaszTörlés
  8. Ezek a fagyis nőcik nagyon tutik! Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd keretben. Nálam most valahogy háttérbe került a hímzés és vele együtt a blogolás is, még mindig inkább olvasok, mint varrok :-(. Remélem előbb-utóbb visszajön a kedvem hozzá. De a blogokat rendszeresen nézem, csak legtöbbször telefonról, onnan meg nehéz hozzászólni.

    VálaszTörlés