Összes oldalmegjelenítés

2017. december 3., vasárnap

Paris!

Elkészült a Riolis sorozatból a harmadik képem, a Paris is! Egyelőre nem himzek ebből többet, mert egészen más terveim vannak himzéssel kapcsolatban.... :))  Nem fogok fonalat festeni, se árulni semmit... ha sikerül megvalósitani, ugyis elmondom..




13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez is a sorozatból!Kiváncsian várom mibe vágsz bele.

    VálaszTörlés
  2. Talán mintát fogsz tervezni?

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett! :-) Én is kíváncsian várom mibe fogsz. :-)

    VálaszTörlés
  4. Klassz lett, szerintem más mint a sorozat többi tagja. Ezen a bejegyzéseden jót nevettem (fonal festés) gondolom oka van, hogy leírtad :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik, csodaszépséges lett!! ♥♥♥

    VálaszTörlés
  6. Nem tervezek mintát, és nem festek fonalat.. :)) Csak azért írtam le, mert ha olvastam valamilyen hímzős blogon hogy nagy tervei vannak az illetőnek, akkor általában valamilyen hímzéssel kapcsolatos vállakozásba kezdett! Nálam nem ilyesmiről van szó... ;)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett!Mindig különleges amit hímzel!Majd látjuk a terveidet... remélhetőleg!Nekem is nagy terveim vannak mindig!

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű lett!!
    ... kíváncsivá tettél... :)

    VálaszTörlés
  9. Ó, az előbbi írásom elveszett....na mindegy, írom újra.... :-)
    Nagyon szép lett a sorozat következő képe is!
    A lakásotok új arca is nagyon hangulatos, csinos. Viszont az t áruld el nekem, hogyan csinálod, hogy a cica nem bántja a virágokat? Mi a titka?

    VálaszTörlés
  10. Áldott, békés, szép Karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
  11. A nevem Melania macron vagyok 35 éves. éves 31 éves koromban mentem férjhez, csak egy gyermekem van, és boldogan éltem. Egy év házasságom után a férjem viselkedése annyira furcsává vált, és nem igazán értem, hogy mi történt, ő pakolt ki a házból egy másik nőnek, annyira szeretem, hogy soha nem álmodom elveszíteni, megpróbálom a legjobb annak biztosítására, hogy a férjem visszajöjjön hozzám, de mind hiába, sírok és sírok segítséget keresve, megbeszéltem a családjával, de nem kaptam választ. Tehát a legjobb barátom, cynthia, és megígéri, hogy segít nekem . Mesélt nekem egy Drosagiede nevű férfiról, azt mondta nekem, hogy nagyon nagyszerű ember és igazi férfi, akiben megbízni lehet, és nincs semmi olyan szerelmi kérdés, amelyet nem tudna megoldani, és elmondta, hogyan segített számtalan embernek kapcsolatuk helyreállítása. Nagyon meg voltam győződve róla, hogy gyorsan megkerestem a doctorosagiede75@gmail.com e-mail címét, vagy a WhatsApp és viber telefonszámát a +33753154980 telefonszámon. Minden problémámat elmagyarázom neki, ő azt mondta nekem, hogy ne aggódjak, hogy minden problémám azonnal megoldódik. Megmondta, mit kell tennem, hogy visszavegyem a férjemet, és én meg is tettem. Azt mondta, hogy három nap múlva a férjem visszatér hozzám és koldulni kezd, és ez valóban úgy történik, ahogy mondta, nagyon meglepődtem, ez nagyon csodálatos. Istennek legyen a dicsőség, most nagyon szoros a kapcsolatunk, és mindketten újra boldogan élünk. Ha hasonló problémája van, vegye fel a kapcsolatot vele, és keresse meg a problémát egyszer és mindenkorra. élek a bizonyságról

    VálaszTörlés