Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 6., csütörtök

" ...jaaa, akkor Magácska profi !!! "

Ez a mondat egy olyan 60 év körüli Úr száját hagyta el, mikor megtudta a villamoson, hogy mi is ez az akármi nálam. Azt hitte, festőállvány. Majd mikor mondtam, hogy hímzőállvány, akkor le volt döbbenve, és megkérdezte, hogy pénzért is csinálok-e. ( azt hittem, rendelni akar egy olyan 100-150 ezer forintos munkát, de nem...:)))))))))
Bakternő-Kata -féle Arénás talin ismertem meg Szakos Margót, akinek a férje csinál ilyen hímzőállványt. A bolti ár töredékéért.
Nem bírtam tovább  rámával varrni a Thea készletemet, mert nagyon nehéz volt. Így sokkal, de sokkal könnyebb lesz.

Anikám hétfőn kezdte az ovit. Ő szuperjól viseli, én kevésbé.... Gluténmentes étkezése is gondmentes, szóval minden ok... csakhát...na.... egy korszak lezárult....
Remélem, hamarosan már valami érdemleges dolgot is tudok mutatni.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez az állvány. Én a naptár sal anyagával bajlódom, mert mindig beleakad a kezem, nem férek tőle. Hogy rögzíted rá az anyagot?
    Gratulálok a nyereményedhez. Nem baj, ha irigykedem egy kicsit?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi Évi!!! Az két hengerre kell rávarrni az anyagot ( ki vannak lyukasztva). Utánna már csak tekerni kell, hogy feszes legyen!!! Nagyon okos kis szerkezet!!!

      Törlés
  2. Szuper állványod van és csodaszép hímzés készül rajta, várom a további képeket is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Emese! Örülök, hogy írtál Nekem, én mindig olvaslak Téged, tetszenek a műveid. Meg ösztönző a lelkesedésed, jó sokat hímzel!! :)

      Törlés
  3. Biztos kényelmesebb egy ilyen állvánnyal dolgozni! Szépen alakul a hímzés is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!!! Remélem, hamarosan belendülök, és akkor mutatom majd!!!!

      Törlés
  4. Vicces hogy néhány ember miket gondol a kézimunkáról.Az állványt használd egészséggel!/Az én állványom a gardróbban tartózkodik egy elkezdett Dim csizmácskával....nem igazán jön be nekem a föl-le öltögetés/

    VálaszTörlés