Összes oldalmegjelenítés

2013. március 3., vasárnap

Nyuszis banner!

 A karácsonyi facebook-os SAl sikerén felbuzdulva ( nagyon sokan varrtunk együtt, talán több mint 50-en, pontosan nem tudom sajnos. ) újabb közös hímzés szerveződött! Ezúttal ezt az édi, nyuszkós mintát hímeztük-hímezzük, sokan már készen vannak vele, sőt, van aki már több példányban meghímezte.
Én most lettem kész vele.
Ezt a barna szalagot és akasztót még tavaly vettem, mert valami húsvéti mintát akartam rá csinálni. Igaz,  egy év csúszással, de csak elkészült a húsvéti dísz :))


( igazán átfűzhettem volna  a varrógépbe a fehér cérnát barnára.... mostmár mindegy)


                                                    ********************************

Lizzie Kate naptáram is gyarapodott egy újabb bélyeggel ( merthogy ugyebár ezek azok akarnak lenni ) , ez is épp aktuális volt, húsvéti minta volt soron. Még mindig imádom!!!!! Amint látszik, már a  májusba is belefogtam. :)))                               ****************************************************


És megmutatom, -nehogy itt a végén elfelejtődjön - Leki - Rita mintáját is, doboz tető lesz, majd egyszer ; holnap után kiskedden, vagy nem tudom mikor :)))) Ha találok végre elfogadható áron olyan dobozt, amire passzol :)
( a minta négy sarkát lecsaltam, bocsánat...)

A színe nem csalás- tényleg ENNYIRE zöld :))))


19 megjegyzés:

 1. de jók:) nagyon hangulatosak.

  VálaszTörlés
 2. A nyuszis minta tündéri, a kivitelezése klassz! Érdekes, nekem eszembe se jutott volna barnára hímezni, pedig milyen jó!

  VálaszTörlés
 3. Sziamia! Nagyon szépek!
  Ja, és találtam neked egy cikket, hátha érdekel :)
  http://kivultagasabb.blog.hu/2013/02/26/akik_lekestek_a_titanicot

  VálaszTörlés
 4. NAGYON szuper ez a nyuszis minta! Édes lett a banner!
  Jól alakul a LK-naptárad is! Szurkolok Neked, hogy találj kabátot a gombhoz, ill. Dobozt a tetőmintához! :)

  VálaszTörlés
 5. Aranyos lett ez a nyuszika! Szépen gyarapodnak a bélyegeid!
  Érdekes ez a zöld-barna fonál,olyan friss,tavaszi...köszi, hogy kihímezted!
  (Esetleg dobozt készíteni?)

  VálaszTörlés
 6. Aranyos a nyuszid...MInden évbe megfogadom én is varrok egyet, de mire odaérnék idő már nincs...Annyi szépség van, csak idő is kéne hozzá...

  VálaszTörlés
 7. nagyon aranyos nyuszid van :) a LK-et épp a napokban hoztam haza a keretezőtől... férjecskének annyira tetszik, hogy egyből talált neki helyet a falon:)

  VálaszTörlés
 8. Cuki a nyuszi. Szerintem viszont a fehér cérna eléggé lehangoló benne, én cserélném. Nem olyan nagy meló kifejteni és barnával levarrni, és mennyivel szebb lenne. Vagy valami odaillő díszt rátenni, vagy barna szalaggal letakarni.

  VálaszTörlés
 9. Annyira szuper ez a nyuszi, ezzel a barnával meg pláne, de én is lecserélném a fehér cérnát barnára. Hidd el, fényévekkel jobb lesz!
  Jók az LK bélyegek is!

  VálaszTörlés
 10. A nyuszi nagyon aranyos lett, jól illik ehhez a vászonhoz! A LK naptárt én is nagyon szerettem hímezni, pikk-pakk készen leszel vele!

  VálaszTörlés
 11. Szóval Tiéd ez a helyes nyuszkós banner?! Itt is megdícsérem, mert nagyon jó lett, ügyes vagy! Nyuszi ruci már kész van nálam is, már csak a buksija meg a virágok vannak vissza. Majd mutatom!

  VálaszTörlés
 12. Szia Anik! Itt is gratulálok a nyuszis bannerhez!:-) Az LK naptár szuper lesz, ez az egyik legjobb naptára!:-) A Tea G. hímzéssel mi a helyzet, sikerült még fonalat szerezni hozzá?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen!!!

   Igen, sikerült megszerezni a kódokat!!! Szerencsére!! Haladok vele, szép lassan, de most megint félre kell tennem majd, mert "egyesek" nagyon szép, nyuszis mintákat terveznek és ki KELL őket hímezni húsvétig... ;)

   Törlés
 13. Mennyi minden! :O
  Nagyon szépek! A nyuszis bannernél, szerintem, nem hátrány a fehér cérna, sőt! Én még körben az egészet végig varrtam volna miliméteresen :D
  A naptárral is nagyon jól haladsz! Rita mintája pedig csodás!

  Lentebb a tigrisedtől leesett az állam! Gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 14. A lovely blog, beautiful stitching :)
  Greetings
  Nurdan

  VálaszTörlés
 15. Nagyon tetszik a nyuszid ebben a színkombinációban, jól mutat a barna alapon.
  LK naptár - ez az egyik terv az elkövetkező pár évben.
  Sokat hímzel mostanában :-)

  VálaszTörlés