Összes oldalmegjelenítés

2015. március 10., kedd

Xszemes karkötőm!!!!

Az úgy volt.... hogy tegnap sikeresen betörtem a telefonom kijelzőjét.... Így ma muszáj volt elvinni a Camponába, a telefon szervizbe... és mivel mondták, hogy 1 óra múlva kész van, így úgy gondoltam, meg is várom... És ha már van egy szabad órám a camponában, akkor gondoltam benézek a Fonalbirodalomba.... :))))) Szigorúan csak nézelődés, semmit nem veszek...... persze...semmit....

Dehát... nem voltam elég erős, a függőség megint legyőzött.... :))) Így vettem egy hímezhető karkötőt! Már láttam ilyet többször is a neten, és sokszor gondoltam rá, hogy milyen jól mutatna egy ilyen a csuklómon; bárki meglátná, tudná, hogy én xszemes- csaj vagyok :)

Barna-zöld-pink lett, bár a fotó nem adja vissza jól a színeket!

Lehet kapni vastagabbat is, van ami 5 cm vastag, meg van többféle színben!

Szép hetet mindenkinek!






8 megjegyzés:

  1. Klassz lett a te karkötőd! Gondolom halad az elkészítése. (X-szemes csaj)
    Ugyan ezt a szélességet vettem én is :) de, még nem kezdtem el hímezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém már el is készült, amiket a fotókon látsz, az az enyém :)))

      Törlés
  2. Tényleg jól mutat a csuklódon :) Klassz kis munka! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép... és milyen ügyes vagy...Mennyi mindent kitalálnak már...fonalat azt Te válogattad hozzá, vagy csomagban volt?
    Anikó meggyógyultál már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fonal nem volt benne, csak a bőr csuklópánt. Amúgy a Rico gyártja, tehát kimondottan keresztszemezéshez találták ki! :)
      Köszönöm az érdeklődésed, hol jobban vagyok, hol nem... jövő héten megyek a gasztroenterológiára, néha még fájdogál a hasam ( pl. pont ma is...) , van valami gyulladás a szervezetemben, meg vérszegény vagyok. Egyelőre ennyi...
      Facebook-on átküldöm a linket, ahol lehet ilyen bőr karkötőt venni, ok?

      Törlés
  4. Nahát! Hogy ez milyen jó ötlet! Szuper lett a karkötőd! Most már le sem tagadhatod, hogy keresztben áll a szemed is :)))))

    VálaszTörlés