Összes oldalmegjelenítés

2015. június 15., hétfő

Elég mozgalmas időszakon vagyunk túl, nem unatkozom mostanában....
A kislányom elballagott az oviból... de ez sem ment egyszerűen! Az eredetileg kitűzött dátumot el kellett halasztani, mivel a fél csoport elkapott egy hányós vírust (Anicám is...) így egy héttel eltolták... végül csak elballagott a gyerek :)) Az óvónénik megkapták a virágcsokrokat a hímzett szalaggal...( persze, hogy nem fotóztam le....na, mindegy...) Örültek neki!

Aztán mi történt még...? ja, igen! A drága, kicsi Nyafi cicánk beteg lett, de annyira durván, hogy csont-bőrré fogyott, 4 napon keresztül minden nap be kellett vinni a dokihoz, injekciókat kapott, volt hogy 4-et egymás után ( lázcsillapító, hányás csillapító, vitamin, antibiotikum...)Vérvétel, lefogás...... Anya sír, macska menekülne....  Szerencsére most már jól van.!

Voltunk egy másik ballagáson is, voltunk vidéken a nagypapáméknál családostul, voltunk cirkuszban, volt anyáknapja, ovis családi nap.... na, és persze a horgászatok!!! Már törzsvendégek vagyunk a Préri-tón...
Ha éppen nem jöttem-mentem, sütöttem-föztem, pecáztam, akkor a Titanicot varrtam, illetve belekezdtem egy monokróm képbe. Azért, mert  a Titanic-ot nem tudom vinni a tópartra, vendégségbe, ide-oda, ezért varrok egy egyszínű képet is, ahhoz csak egy motring fonal kell és kész.
Na, nem írok többet, jöjjenek a képek!

ja, igen! A szomszédasszony szeretett volna egy újabb ajtódíszt, ezt csináltam neki!





                                       ********************************************
 Nagypapám párjától ( mondhatom, pót-mamámtól) kaptam megint régi kézimunkákat, ezúttal nem  hímzést, hanem csipkét és horgolást. Nem ez az összes, de ezek tetszenek a legjobban... :)))





 

*******************************************************************************

Anicám az uncsitesó ballagásán.....




.... ez pedig én vagyok, a cirkuszban! Az első sorban ültünk, így én voltam az egyik "szerencsés" akit bevont a bohóc a produkcióba!!!! :)))))))



                                    *********************************************
Ez is egy fontos pillanat volt.... Először pizzázott együtt a család!!! Ebben az olasz étteremben készítenek gl-mentes pizzát is, Anim se maradt ki a jóból !!!! Éljen!!!



Sokat nézegettem sírva ezt a képet, mikor nagyon-nagyon rosszul volt a Cicám..... De mostmár jól van!!!!



A ballagás.....




Palkó öröknaptárja is frissült az elmúlt hónapokban, de talán a múlt havit nem fotóztam le, bocsánat.... ( múltkor megdicsérték, hogy milyen szép, milyen ügyes vagyok !! mondtam, hogy ez kivételesen nem saját, és nem is örökbe van, csak átutazóban :))))



...és még egy kép a végére.... Idén anyák napján ezt kaptam Anitól! A kis vázát ő festette le! :)))



3 megjegyzés:

  1. Jöhet a megérdemelt pihenés!
    Mivel is kezdjem Anica lassan nagylány lesz, jobban mondva iskolás :) Jó kis családi programjaitok voltak és ez JÓ. Ajtó dísz vidám lett......és a csipkék is szépek. Hímezz sokat a nyáron!

    VálaszTörlés
  2. Ó milyen sok minden történt nálatok!...és ez igy is van jól...Jó pihenést és sok szép hímzést!

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy másodjára összejött a ballagás! :) Édes, szép nagylányod van! :)

    Az ajtódísz szuper! - most már értem, miért esik mostanában annyiszor az eső! Jönnek a felhők megcsodálni kistársukat :)))

    VálaszTörlés