Összes oldalmegjelenítés

2015. október 7., szerda

Karácsonyi Jótékonysági felhívás!!!!

Ma az Alle Meseboltban jártam, és beszereztem ezt a szuper Prym szilikon- gyűszűt!!! Nagyon hasznos kis apróság, pláne nekem, mert ha ráma nélkül hímzek, csak az anyag színén, akkor a középső ujjam kikészül! Az egy dolog hogy szétlyuggatom, de volt olyan is, hogy még a fonalat is átfűztem a bőrömön :))))
A gyűszű különböző méretekben kapható, rám az S-es pont passzol, nagyon kényelmes,nem is lötyög, de nem is szorít!!! 1140 Ft volt.


                              ... amikor odavarrtam magam a Titanic-hoz :)))) elválaszthatatlanok vagyunk...:)                                               *************************************


Félretettem a hímzésemet, mert egy fontos dolog jött közbe!

                                                           FACEBOOK-FELHÍVÁSUK!


  Természetesen emellett nem mehetek el tétlenül, és már javában alkotok :))) 3 kutyust hímzek, ( egy yorkit, egy boxert, és egy németjuhászt ) amiket doboz tetejére teszek, remélem, tetszik majd a kutyagazdiknak, és  lesz rájuk licitáló... :)
Segítsetek Ti is, ha tudtok!!! Október végéig kéne eljuttatni az adományokat, ezt írták nekem vissza!!!

13 megjegyzés:

 1. Ez a gyűszű nagyon tetszik! Én ritkán veszek tűt a kezembe, de most kedvet kaptam a ti, kézimunkások blogjait nézegetve. Már az első nap tiszta luk volt az ujjam és véremet is adtam érte, így mindjárt mosással kezdheti a kézimunkám az életét.

  Az adakozásod szép lélekre vall, kalapot emelek érte! :)

  VálaszTörlés
 2. Ötletes a gyűszű... ha gyűszűt teszek az ujjara, a másik ujjammal szúrom... ugy hogy semmi értelme...
  mikor felkérés van, én mindig meghátrálok... úgy érzem nem olyan színvonalas a munkám...hogy elférne a többi munka közt...
  nagyon szépek ezek a kutyusok...

  VálaszTörlés
 3. Ötletes a gyűszű... ha gyűszűt teszek az ujjara, a másik ujjammal szúrom... ugy hogy semmi értelme...
  mikor felkérés van, én mindig meghátrálok... úgy érzem nem olyan színvonalas a munkám...hogy elférne a többi munka közt...
  nagyon szépek ezek a kutyusok...

  VálaszTörlés
 4. :)))
  ***
  A gyűszű ötletet pedig köszi!

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Szia én is szeretnék egy ilyen gyűszűt s méretben meg oldható?

  VálaszTörlés
 7. Szia én is szeretnék egy ilyen s méretben meg oldható?

  VálaszTörlés
 8. Szia én is szeretnék egy ilyen s méretben meg oldható?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én nem árulom, vagy ilyesmi hanem vettem a Meseboltban! Nézz szét kézimunka üzletekben, vagy a neten, biztos találsz! A márkája Prym! Sok szerencsét!

   Törlés
  2. Szia sajnos ahol én lakom ijesmit nem lehet kapni! Arra gondoltam hogy után vételel küldenél egyet nekem ha lehetséges a neten néztem csak M séta láttam az meg nagy nekem köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál csak én is himzek és már a vérem jön ki mikor himzek próbáltam a hagyományos gyűszűvel de az nagyon nehéz.

   Törlés
  3. Szia sajnos ahol én lakom ijesmit nem lehet kapni! Arra gondoltam hogy után vételel küldenél egyet nekem ha lehetséges a neten néztem csak M séta láttam az meg nagy nekem köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál csak én is himzek és már a vérem jön ki mikor himzek próbáltam a hagyományos gyűszűvel de az nagyon nehéz.

   Törlés
  4. Szia sajnos ahol én lakom ijesmit nem lehet kapni! Arra gondoltam hogy után vételel küldenél egyet nekem ha lehetséges a neten néztem csak M séta láttam az meg nagy nekem köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál csak én is himzek és már a vérem jön ki mikor himzek próbáltam a hagyományos gyűszűvel de az nagyon nehéz.

   Törlés
  5. Szia sajnos ahol én lakom ijesmit nem lehet kapni! Arra gondoltam hogy után vételel küldenél egyet nekem ha lehetséges a neten néztem csak M séta láttam az meg nagy nekem köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltál csak én is himzek és már a vérem jön ki mikor himzek próbáltam a hagyományos gyűszűvel de az nagyon nehéz.

   Törlés