Összes oldalmegjelenítés

2016. február 24., szerda

SAL + farsang!!!

Bár idén úgy terveztem, hogy kihagyok minden SAL-t, RR-t meg ilyesmit, "magányos" hímzőként gondoltam el ezt az évet. Aztán megláttam Jucusék közös hímzését, és tudtam hogy ezt muszáj nekem is kivarrni! Úgyhogy ilyen "potya" SAL-varróként csatlakoztam hozzájuk!!!

Ilyen lesz a kész kép:... és én most itt tartok! Jó , pici minták, kevés színnel - igazi "munkahely"-barát hímzés...:))))) Ha itthon vagyok az Agra-t varrom természetesen, szépen haladok azzal is! Ha a feléhez érek, mutatom! 
******************************************


Telepes társaságunk közös farsangi bulit tartott, én Lady Gagának öltöztem!!!!!! Mindenki el volt ájulva, immár 17.éve sötétre festem az amúgy világos hajamat, ezért nem igazán tudtak hova tenni szőkén... :)))) 
Szerintem ma már ritka, hogy szomszédok ilyen szinten összejárjanak, és társasági életet éljenek,... szülinapok, buli,közös nyaralás... szóval jó néha lazulni egy kicsit, és ami külön öröm, hogy egy karnyújtásnyira lakunk egymástól,ezért nem megerőltető a kapcsolattartás.. Ha vége a bulinak, mindenki 5 percen belül ágyba kerül.. :)))) 


7 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lesz a közös SAL.
  Jó az ilyen közösség, az a ház is ilyen, ahol én lakom :)

  VálaszTörlés
 2. Ein wunderbarer SAL hast du dir da ausgesucht, sieht toll aus.
  Liebe Grüße Sandra

  VálaszTörlés
 3. Nagyon bájos kis képecskék vannak ezen a naptáron! Szép lesz! Mi az, hogy munkahely-barát...? Mit dolgozol, hogy közben hímezni tudsz???
  Tényleg ajándék egy ilyen lakóközösség!!!
  Tényleg szőke vagy???

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. húúú, sok a kérdés, küldök egy mailt :))))
   Amúgy képzeld, most az egyik tag apukájának a mütétjéhez irányított véradás lesz, a bandából - aki tud, ad vért !!!!! Szerintem ez olyan szép....

   Törlés
 4. Nagyon örülök, hogy csatlakoztál a KBK-s közös hímzéshez, Anik :)
  Szuper, hogy ilyen összetartó kis közösség vagytok!!! Példaértékű:)
  Puszi

  VálaszTörlés
 5. Jobb, mint az eredeti Lady Gaga! :-) Tök jó, hogy ilyen összetartó kis közösségetek van! A naptáros hímzés is nagyon cuki lesz!

  VálaszTörlés