Összes oldalmegjelenítés

2017. június 6., kedd

Bonbonok- újra!

Tesómnak úgy megtetszettek a tanároknak készült bonbonok, hogy megkért, csináljak 3 db-ot a  férje családjának, Törökországba! Ott a nők nagyon sokat kézimunkáznak, kb annyit, mint itt Magyarországon, faluhelyen a régi időkben. Amikor minden anya, nagymama megtanította kötni, hímezni, horgolni, stb. a lányát! Remélem, tetszeni fognak nekik! Sevgilerle annyit jelent- szeretettel!  A bonbon természetesen a mogyorós csokis változat, nem a konyakmeggy, hiszen ők sosem fogyasztanak alkoholt! :))  












Most a hímzett bonbonos dobozokból elég... már belekezdtem a Riolis Párizsba, azt fogom folytatni! :))

8 megjegyzés:

  1. Csak ismételni tudom magam, hogy milyen szépségesek lettek...Jó rájuk nézni...Bizonyára örülni fognak az ajándéknak...
    Jó himezgetést!!!
    Apropó...Títanikod hogy áll?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, ha nem baj, viszem az ötletet, hisz ajándéknak mindig nagyon jó:
    Igen,már én is hiányoltam a Titanikot

    VálaszTörlés
  3. De arik vagytok! A Titanik hímzésem most pihizik, de már nem sokáig!!!! Mert július 20.-án megint Magyarországra érkezik egy nívós Titanic-kiállítás! Eredeti, a hajóról való tárgyakat is kiállítanak, 2400nm-en! MÁr el is határoztam, hogy kétszer is meg fogom nézni!!! Egyszer a családdal, és egyszer a barátnőmmel!!! :) Már nagyon várom!!! Szóval, szerintem- úgy remélem- hogy ez újra lökést fog adni a Titanic képhez!

    VálaszTörlés
  4. Biztos örülnek majd az ajándéknak,egyedi lett.A hímzést hogy tetted rá a dobozra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!! A hímzést először körbevágom óvatosan a szív formában ( a dobozon lévő szív alakú matricát követve) , utána stiftes ragasztóval ráragasztok egy papírt, ( hogy ne üssön át a hímzés) majd ráragasztom ugyancask stiftes ragival a hímzést! Utána pedig a farkasfogat ragasztom, ezt is lehet a stiftessel, arra kell figyelni, hogy kb 1-2 cm-es szakaszonként kell ragasztani, és mindig várni hogy az adott rész megszáradjon, mert különben nem marad a helyén :) végülis ennyi! el sem hinné az ember hogy milyen egyszerű ( én Fehér Diától tanultam!!) száradás után atombiztosan ott marad, én féltem az elsőnél, hogy nehogy elmonzduljon, elcsússzon az egész, de nem!!! nagyon a helyén van!

      Törlés
  5. Nagyon szépek lettek, ezek is, és az előző sorozat is!
    Köszi az ötletet, felhasználtam :)
    További szép nyarat Nektek!

    VálaszTörlés