Összes oldalmegjelenítés

2011. november 17., csütörtök

ÖRÖMöm!!!!!!!!

Mától ezzel a csodával fogom fotózni a hímzéseimet!!!!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!!!! Régi vágyam volt, és ma már büszke tulajdonosa is vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! El sem hiszem....olyan boldog vagyok!!!! Igaz, ez a szülinapi-karácsonyi ajándékom, de nem bánom ha nem lesz semmi a fa alatt szenteste.... mert így már most örülhetek neki!!!!!!13 megjegyzés:

 1. Hú,ez nagyon komolynak tűnik...biztosan az is:))

  VálaszTörlés
 2. Aztaaa ez nagyon komoly gép :-)!

  VálaszTörlés
 3. Hát,ilyen amatőrnek- mint én- profi!!!! Egy profinak meg persze amatőr :)))) Szép képeket lehet vele csinálni , a régimnek le volt félig szakadva az elemtartó fedele.... Annyira vágytam erre!!!!!!!!!! Amit a legjobban imádok benne, hogy olyan belenézős!!!! Magyarán lehet ugy is használni mint ahogy a profi fotósok szokták, hogy bele kell nézni, nem az lcd-monitort!
  Viszem a talira is!!! :)))))

  VálaszTörlés
 4. Hú, de szuper, jó fotózást vele!!!

  VálaszTörlés
 5. Örömöm azért óriási,mert sajnos, 1 hónapja nincs munkám.... (ezzel a témával nem terheltem le a blogom, de sajnos így van) szóval, mivel csak a férjem keresete maradt, így nem is álmodtam róla, hogy megkaphatom...

  VálaszTörlés
 6. Nagyon sok örömed legyen benne, ezt kívánom tiszta szívből! Használd egészséggel! :)

  VálaszTörlés
 7. Jó fotozást és gratulálok a géphez..Minél több képet tudjál készíteni...Jó talizást! Szép hétvégét!

  VálaszTörlés
 8. Köszönöm szépen mindenkinek aki örül annak, hogy örülök!!! :))))) Ma reggel olyan voltam mint a gyerekek!!! Felkeltem, és első dolgom volt, hogy kézbe vettem a gépet:))))))

  VálaszTörlés
 9. Fantasztikus masinát kaptál, gratulálok hozzá:) És egyúttal üdv a klubban:) Én is egy régebbi Fuji FinePix elégedett tulajdonosa vagyok, és nagyon szeretem :))

  VálaszTörlés
 10. Gratulálok :-) Szép fotókat, és sok megörökítendő hímzést kívánok :-)

  VálaszTörlés
 11. nagyon jól néz ki! én is pont ilyenfajtára vágyom, ami belenézős, mert az LCDn sokszor csak tippelek mit fotózok a napon...és az én gépem is elég ütöttkopott szegény, nem bírja ezt a hímzésfotózást, mindig kiesik a kezemből. de hátha nekem is hoz az angyalka valamit :) sajnálom hogy nem dolgozol, de minden rosszban van valami jó - több időd jut hímezni és fotózni!

  VálaszTörlés
 12. Köszi-köszi!!!!!!

  Ági, igen, minden rosszban van valami jó....:)))) Az azért hozzá tartozik, hogy a lányom lisztérzékeny, így 10 éves koráig gyes-es vagyok. Amúgy meg én mondtam fel... De ez hosszú sztori...Mindezek ellenére megérezzük, hogy kiesett a keresetem, mégha nem is volt olyan sok...

  VálaszTörlés
 13. Wow, micsoda jó kis masina. Sajna nekem még nincs fényképezőgépem, de be kell szereznem egyet, hogy szép képeket készíthessek az alkotásaimról.:)

  Látogass el a blogomra, meglepetésem van a számodra! :)

  VálaszTörlés