Összes oldalmegjelenítés

2011. november 6., vasárnap

Round Robin

Mivel nem minden blogger jártas a xszemes.hu-n, így úgy gondoltam szólok itt is, hogy indul nemsokára egy új Freestyle RR, amiből kiszállt egy tag, így újra kiadó egy hely... Januári a kezdés, tehát még van idő....
.Én éppen ma fixáltam le magamban, hogy mit is fogok csinálni, mivel az első ötletet - túl nagy mérete miatt- elvetettem. Viszont most találtam egy nagyon aranyos sorozatot, az a  neve, hogy " beszélő zöldségek" A nővéremtől kapott, török (!!!) hímzős magazinban van. Az az egy pici baja van, hogy nem 12 blokkos, hanem csak 9,de nem gond, mert 3 minta kétszer lesz. És csak 31*31 öltés, tehát nem fog anyám csuklani, az tuti....:))))))
A spájzomba szeretném, a polc szélére, bordűrként. Nagyon aranyos, arccal "rendelkező" zöldségek lesznek, van közte padlizsán, borsó, hagyma, cékla, kukorica, stb... Mivel nincs scanner-em, így egyszerűen lefotóztam az újságban lévő képet:)))) Íme:


Ha valaki akár ezt, akár mást szívesen kivarrna RR-ben az írhat nekem ide.

12 megjegyzés:

 1. Aranyos minták. Sok sikert az RR-hez, remélem, jobb tapasztalatod lesz vele, mint nekem volt. Én egy életre megelégeltem őket, ráadásul már időm sincs hozzá elég, ezért a SAL-ok jobban bejönnek nekem.

  VálaszTörlés
 2. nagyon aranyos minta, biztosan jól fog mutatni!

  és jó lett a blogod új dizájnja is!

  VálaszTörlés
 3. Sok sikert hozzá!Én nem is vállalok előre... ki tudja később milyen hóbort kap el... Majd figyelek...

  VálaszTörlés
 4. Mosolygós zöldségek, igazán jól fognak mutatni a kamrádban ;-) RR-t talán én sem vállalnék még mostanában. A török hímzős újság felcsigázott, jók lehetnek benne a szövegek :-)

  VálaszTörlés
 5. Eddig még nem vették el a kedvem az RR-től, ill. a posta néha... de az nem számít:))) Mindig örülök,ha jön a postás, kibontom a csomagot, nézegetem más hímzését, megvarrom az enyémet, lefotózom, és "elbúcsúzom" tőle, mert tudom - soha többé nem látom viszont. Na és az igazi öröm: mikor hazaér a sajátom, 11 ismeretlen-ismerős munkájával....
  Newsee, a török újság tök jó, és leginkább az a jellemzője, hogy rengeteg virág van benne. Ők szeretik a virágokat :))))

  VálaszTörlés
 6. Jópofák a mosolygós zöldségek. :-)
  Az RR sajnos nem nekem való, mert ott időre kell postázni és nekem most abból van a legkevesebb. De sok sikert kívánok hozzá, és figyelem az alakulását. :-)

  VálaszTörlés
 7. Köszi-köszi. Remélem, azért sikerül majd találni valakit...

  VálaszTörlés
 8. Szia!

  Ha nem vagyok pofátlan, akkor én a mintát kérném el, RR-re mostanában nem lesz időm...:(

  Köszi előre is!

  VálaszTörlés
 9. Krisz, még nincs bescannelve, de amint be lesz, akkor küldöm! Mi az e-mail-ed??

  VálaszTörlés
 10. Szia! Egy baráti társasággal RR-re készülünk. Mintakeresés közben Rád akadtam és megtetszettek a beszélő zöldségek. Ha lehetek annyira pofátlan, hogy így ismeretlenül elkérjem a leszámolható mintát, azt nagyon megköszönném.

  VálaszTörlés