Összes oldalmegjelenítés

2011. november 7., hétfő

Ezért hímzek....



.....mert ilyen örömet tudok vele okozni!!!!
Ma volt az állampolgári esküje apukám feleségének, és így örült a hímzésnek. Még otthon is többször megsiratta, és nem csak ő..... (sajnos homályosak a képek...)

9 megjegyzés:

  1. Hát igen, az ilyen pillanatokért érdemes. És tudod még, mi a jó? Egész életében, mikor rápillant a hímzésre, te fogsz eszébe jutni!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, igen, az biztos!!! Amúgy a rokonai már megint jöttek, a : "nekem varrj ezt, varrj azt..." kérésekkel :))))

    VálaszTörlés
  3. Igen igen... ezért érdemes bármit készíteni.... ha örül aki kapja...

    VálaszTörlés
  4. Én is többet hímzek ajándékba, mint magunknak, pont az ilyen pillanatokért. Azért a férjem megjegyezte valamelyik nap, hogy itthonra mikor akarok már hímezni valamit? :-) /Ebből látszik, hogy ő is értékeli pasi létére a hobbim/

    VálaszTörlés
  5. Az utóbbi időben is én leginkább "házon kívülre" hímeztem (ajándék, RR, Blogos-játék, stb.) végül azt mondtam, elég, mostmár itthonra is varrni akarok. Szerencsére haladok is, most Tralala-kat csinálok MAGAMNAK!!!!!!! :))))))

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó látni, hogy örülnek az ember saját kezű munkájának! Na, meg hogy ilyen különleges alkalomra kaphatta! Biztos megérdemelt helyet foglal majd el!

    VálaszTörlés
  7. Emlékszem hogy milyen szeretettel készítetted és még az idézetet is milyen gonddal választottad ;-) Ez a valódi öröm amit a képeken látok!

    VálaszTörlés
  8. Csatlakozom:) Nincs is jobb érzés, mint olyan embernek hímzést ajándékozni, aki igazán értékeli. És személyesen a legjobb átadni, hogy láthasd a reakciót. Itt csupa-csupa őszinte örömöt érzek :)

    VálaszTörlés
  9. Igen, valódi öröm... és talán azért is örül az átlagnál is jobban, mert Ő is hímzett x-szemest még tini korában. Ha kapnék ajándékba egy x-szemes hímést (mert a blogos játékokat leszámítva én nem kaptam még senkitől...:))) szóval, én is biztos örülnék nagyon.

    VálaszTörlés