Összes oldalmegjelenítés

2012. január 18., szerda

Tit-Anik 2. fázisfotó

Gondolom, feltűnt Nektek a bejegyzés címe :)))) Palkó használta először, és én azóta rajongok érte!!!! Tit-Anik!!! Tök jó :)))))
Nem haladtam olyan ütemben, ahogy terveztem, de szülinapok voltak, így volt pár nap, hogy egyáltalán nem hímeztem. Most megint félre kell tennem egy jópár napra, de bevallom, kicsit azért nem bánom... Pár nap után annál nagyobb kedvvel veszem majd kézbe.




A kék kosztümös néni kapott egy pasit és egy kocsit. ( egy szava sem lehet mostmár....:)))
Amúgy nagyon szépen alakul, úgy látom, van értelme ennek a rengeteg színváltásnak. Vannak olyan színek amik szinte teljesen megegyeznek, és csak 1-2 öltés miatt át kell fűznöm a fonalat...... Áááá... ezért mondom, nem is baj, ha pihizek pár napot.

---------------------------------

És akkor jöjjenek a  megígért Titanic-fotók!!

Az első kép talán tényleg sokaknak újdonság, hiszen a James Cameron- féle filmből ez kimaradt.
Hogy micsoda?
A Titanic volt a  világon az első olyan hajó, amin volt úszómedence. Nem is készült róla sok kép, amik vannak, azokon is üresen, fürdőzők nélkül szerepel.  Csak az első osztály utasai használhatták.
( manapság komplett aquaparkok vannak az óceánjárókon, azokhoz képest ez inkább tűnik egy fertőtlenítő medencének, mint valami wellness szolgáltatásnak.....)






Másik fotómon egy olyan utas (és egyben túlélő) látható, aki valós személy volt, és beleszőtték a '98-as Titanic-filmbe. Ő Molly (Margaret )Brown.

Bocsánat, pontosítok: Nem Molly Brown alakját szőtték a filmbe, inkább úgy mondanám, hogy Rose és Jack szerelmi történetét szőtték bele a valóságba. Rajtuk kívül szinte mindenki, akit nevén neveznek a filmben, az valós személy volt.

Rakok egy képet a filmből is "róla" vagyis az őt alakító színésznőről!


Egyenlőre ennyi, remélem, minél előbb megszületik a 3. Tit-Anik bejegyzés :)))))

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a képek, és azért lassan de biztosan te is haladgatsz... a cím pedig egyből szembetűnő volt :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól haladsz! És a plusz képek is tetszenek. Tényleg nem az ismertek közül valók. További jó haladást, még készen lehet áprilisig! :)

    VálaszTörlés
  3. Hímzés nagyon szép lesz!
    Érdekes a Tit-Anik megközelítése:)))

    VálaszTörlés
  4. Mindig várom a Tit-Anik bejegyzéseid. :) Tetszik a minta, jó látni, ahogy haladsz és a plusz képek sem utolsóak. :) Hajrá. :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok!!!
    Én úgy gondolom, áprilisra kész lesz. Így sokkal könnyebb hímezni, hogy kitűztem egy dátumot, mert így látom a végét... Rájöttem, nálam ez a jó módszer ilyen nagy képeknél!
    Örülök, hogy tetszenek a fotók, aki rendszeresen látogatja a blogomat, az áprilisra teljesen Titanic-szakértő lesz :)))))

    VálaszTörlés