Összes oldalmegjelenítés

2012. március 6., kedd

PIF!!!

Palkó-nál jelentkeztem PIF játékra, rajongok a kézimunkáiért, ugyhogy nagyon örülök, hogy Tőle fogok kapni valami szépséget. Én is meghirdetem magamnál, remélem, lesz azért jelentkezőm...

Hamar megérkezett a 3 jelentkezőm!!!!
Krealady, Fáni, és Adri kap tőlem ajándékot!!!!
 
A szabályok:
1.Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot fog kapni tőlem, melyet én készítek.
3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
4. Cserébe meg kell hirdetnetek a játékot a saját blogotokban (az előttem játszók példáját követve, én sem küldöm el az ajándékot annak, aki nem hirdeti meg a játékot a blogjában).

10 megjegyzés:

  1. Szia! Ugyan sorakoznak nálam az előző PIF-re a készíteni valók, de legalább már haladok, háromból kettőt kihímeztem, egy van hátra, így látom a végét, és merek nála jelentkezni. Szeretnék tőled nyerni:) És hírdetni is fogom hamarosan.

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon tetszik amiket készítesz, öröm Nálad nézelődni.
    Ha nem baj, az egyik hímzőtársammal - Nála is jelentkeztem -közösen hirdettem meg a blogomon a játékot.
    Nekem nagyon tetszik ez a kezdeményezés. Remélem leszünk hárman.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm hogy jelentkeztek! Igyekszem kitenni magamért:)))
    Azt előjáróban mondom, hogy csak április után foglak megajándékozni Benneteket, mert szeretném előbb befejezni a Titanikot, ok?
    Örülök nektek!!!!

    VálaszTörlés
  4. Jövök én is, a sokadik körre. Gondolom, amiért most még nem nagyon van időm hímezni, egy éven belül azért csak lesz annyi, hogy készítsek majd én is valamit. Meghirdetem majd én is, csak kis türelmet kérek, mert csak pár percet tudok még most lopni netezésre. :-)

    VálaszTörlés
  5. Meg is vagytok 3-an!!!!!
    Köszönöm!!!!
    Amint elkészülök az ajándékokkal, kereslek Benneteket!!!!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, és egyáltalán nem bánom, hogy később kapom az ajándékot, mert lehet, hogy éppen egy váratlan pillanatban érkezik majd meg:) Várok a meghírdetéssel most egy kicsit, mert ma döbbentem rá, hogy 9-én egy éves a blogom! Arra is ki kéne találni valamit. Nem akarom egyszerre hírdetni a két játékot, így ha nem gond, most ez fog csúszni egy picit:)

    VálaszTörlés
  7. Nem gond, persze! Ez a PIF amúgy is 1 év időtartamű, tehát ha neked úgy jó, akkor akár hónapokkal később is hirdetheted.
    Én épp most nézegetem, hogy mit csináljak Nektek... Valami szépet akarok, és olyat hogy mindhárman örüljetek, és senki ne érezze hogy a másiké "jobb" vagy "szebb" :))))))))))

    VálaszTörlés
  8. Szia Anik! :)
    Nem találok e-mail-camet, így ide írok... elküldenéd nekem a pontos neved, címed? No, ne ijedj meg :), nem postázom még az ajándékod, csak arra gondoltam, ha megvan a címed, akkor igazán meglepi lesz, ha egyszer csak megérkezik hozzád a csomag :)):
    PuszI

    VálaszTörlés
  9. Bocsánat, hogy eddig nem hirdettem, de múlt szerdán bekerültünk Zsombival a kórházba és csak ma engedtek haza bennünket. :-( Most már jól van, remélem, ez így is marad. Mihelyt újból visszazökkentünk a mindennapokba, hirdetem a blogon. Én bárminek örülök, amit készítesz, biztosan nem fogom úgy érezni, hogy a másé szebb lesz. :-)

    VálaszTörlés
  10. Jaj, remélem, jobban van a kislegény!!!! Olvastam facebook-on,hogy mi történt....:(((
    Nyugodtan ráérsz a hírdetéssel, én sem kezdtem még neki az ajándéknak, írtam is, hogy előbb szeretném befejezni a Titanic-ot. Addig is töröm a fejem, hogy mit csináljak Nektek!

    VálaszTörlés