Összes oldalmegjelenítés

2015. december 29., kedd

Karácsony!!!

Olyan lassan varrok most... vagy csak úgy érzem..?? Tök sok órát hímeztem az elmúlt napokban , és "csak" itt tartok... Olyan szép a színátmenet a ruháján, ugye?



*********************************************

Remélem, mindenkinek jól telt a karácsony. Nálunk csak műfenyő volt, viszont apuéknál volt igazi, nagy fa, halászlé-beigli, és minden más.... :))))




 *************************************************

Nemrég találtam a neten ezt az idézetet, és annyira tetszik, annyira  a magaménak érzem....!!!! Valahogy mindig felállt a hátamon a szőr az olyanoktól, akik símulnak azokhoz, akikhez nem kéne....  

                                              **************************************


Van hogy mindenféle vackokat összevásárolok, és utána nem tudom, hogy mire lehetne használni... sokszor csak évek múlva derül ki, hogy jó valamire....
pl. ez a csilivili karácsonyfát mintázó műanyag is ilyen!!!! Ezen a filcen pont jó helyen van...!!!!! Ebből  a filcből fogok hamarosan családi köteléket készíteni az egyik Lakótelepes csapattagnak!!! :) Amúgy velük fogunk szilveszterezni is!!! Fel kell kötni a gatyát.....:)))))


7 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon jól haladsz a hímzéssel! :-) Nagyon szép lesz. :-)
    A szívecskéd szuper! Nálam is van egy csomó olyan apróság amit azzal veszek meg, hogy majd jó lesz valamire és egyszer tényleg jó lesz mindig. :-D

    VálaszTörlés
  2. Miért?! Szerintem is tök nagy darabot haladtál, csak talán nagyon várod már, hogy elkészüljön, nem?! :o) Párom a sok látszólag! haszontalan holmit bazároknak nevezi! :o) Nálam is Dunát lehetne rekeszteni velük, de sokszor megtalálják a végleges helyüket, ahogy Nálad is! Nagyon helyes a szivecskéd!

    VálaszTörlés
  3. Látom a táska megadta a lökést a hímzés folytatásához! Szerintem is szépen haladsz, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Csajos hímzést varrsz, igazi jó színekkel szerintem a haladás is egészen jó. Szív dísz jól mutat azzal a fenyőcskével. előbb,utóbb minden a helyére kerül.
    Szerintem a karácsonyi hangulatot nem a fenyő milyensége adja, hanem szívünkben a ráhangolódás.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem is tök jól haladsz a hímzéssel! Az idézet nekem is tetszik, hasonlóképpen érzek :)
    A filcszív pedig szuper!
    Jó szilveszteri bulit kívánok!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép a hímzésed!
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
  7. Sokat hímeztél...
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés