Összes oldalmegjelenítés

2011. október 7., péntek

Elszámoltam magam....

Az elmúlt napokban nem tudtam minden nap hímezni, mert elég zűrös az életem mostanság....( anyám az intenzívet is megjárta, és lehet hogy nem fogok tovább dolgozni.... jaj,... mi lesz itt...???) szóval, keveset varrtam, de ha varrtam akkor az indián kislányt.
Tegnap pl. nem is böktem, csak próbáltam "kideríteni" hogy hol számoltam el......:(((((((((((((((( Még anno, mikor belekezdtem, elszámoltam valahol, és a többi részt is az után varrtam. Ma remélem, rájövök, hogy érdemes-e visszabontani, vagy hagyjam.... Márcsak azért is, mert a szélén hagytam kb. 1,5cm-t..... Ezt a képet kb. 1 hetes hímző-tapasztalattal kezdtem el...Ami látszik is: semmi jelölés (ami egy ekkora képnél nem ártana...) és talán nem az aljáról kellett volna kezdeni....Ráadásul  az egyik x \-igy áll, a másik /-igy. Legalábbis azon a részen amit az elején csináltam..:))))))

6 megjegyzés:

  1. Borzasztó nagy és unalmas,,, de be szoktuk kockázni hogy könnyebben tudjunk varrni..Persze igy is előfordul hogy eltévedünk a varrásba..

    Sajnálom hogy anyukád beteg... jobbulást...
    Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, Vera a kedves szavakat!!!
    Amúgy tényleg unalmas...:)))

    VálaszTörlés
  3. Én csak a keretet+közepét szoktam jelölni, úgy, hogy a fércelést 5 szemenként veszem. Könnyebb így számolni is, és utána van vmi kapaszkodó. Kockázni nem szoktam.
    Anyukádnak jobbulást.

    VálaszTörlés
  4. Megtaláltad a hibát? Egyébként én is jelölő filcezek ami tényleg elég időrabló számolgatni. De azért közben jól jön :-) Már ha utána kijön a jelölő filc nyom nélkül...
    Az édesanyádnak jobbulást és remélem hogy most már minden rendben lesz!

    VálaszTörlés
  5. Egy teljes sorral el vagyok csúszva... Elég sokat kéne bontani, de lehet nem lenne feltűnő ha úgy hagynám... KÖszönöm anyu nevében a jókíváságokat!

    VálaszTörlés
  6. Anyukádnak jobbulást és most már remélem jól alakul minden.

    Én biztos nem bontanék a helyedben. Ahogy egy kedves hímzőtársunk Ányi férje szokta mondani, a minta csak egy ajánlás.

    VálaszTörlés