Összes oldalmegjelenítés

2015. október 20., kedd

Kutyás dobozok!

Elkészültek a kutyusos dobozkáim!
Nem volt kis meló, de úgy gondolom, az az igazi segítség, ha én is hozzáteszem a saját részem. Jelen esetben időmet, pénzemet ( a dobozokat meg kellett vennem), és persze a szívem is benne van....<3

És mivel dobozról van szó, nem akartam, hogy üres legyen, így varrtam mindegyikbe egy kis karácsonyi díszt filcből. Remélem, gazdára találnak, és örömet szereznek valakiknek. A belőlük befolyt pénz pedig egy kicsit segíteni tud majd a gazdátlan állatoknak!!




Most pedig .... neeee.... nem az If Only jön, hanem becsúszott egy kívánság, Angliába megy az egyik ismerős tesója babalátogatóba, és ő szeretne vinni egy hand-made ajándékot! Ennek állok most neki!

Szép, őszi, hímezgetős napokat Nektek!!!

6 megjegyzés:

  1. Nagy szíved van, az bizti! Tutira örülni fog,akihez a dobozkák kerülnek!
    Kíváncsi vagyok, a babalátogatós meglepire is!

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus vagy, Anikó! Szíved-lelked benne van ezekben a dobozokban, de olyanok is! Igényesek, gyönyörűek! Tuti nagy sikerük lesz!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jók lettek, biztos sikere lesz a dobozoknak. Megemelem virtuális kalapomat előtted, hogy ilyen dolgokba is belekapcsolódsz :-)

    VálaszTörlés
  4. Látszik bizony, hogy nem kis meló a kutyusos minták. De megérte, mert jó lett. Meg még csini karácsonyi díszek is! Ügyi!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű munkák.....Úgy legyen!!!!

    VálaszTörlés