Összes oldalmegjelenítés

2016. április 16., szombat

Keretek és tervek...

Elkészültek a két legutóbbi hímzésem keretezése!!!!!!!!
Szerintem mindkettő tökéletes lett!!! A keretezővel együtt választottuk ki a kereteket, na, meg az If only lányka gyönyörű paszpartuját is! Hát, nem mesés...?????  ( persze, nem teljesen színhű, életben még szebbek)


És ilyen lett az Agra!!!!
A keret márványt próbál meg utánozni, ami nem véletlen, hiszen  a Tádzs Mahal , amit ábrázol  a kép, fehér márványból épült ( legalábbis részben )


Szóval, két ilyen szépség díszeleg 2 napja az otthonunkban!!!
                                         *****************************************

Most egy Tralala-t varrok éppen, muszáj egy kis "bugyuta" mintát beiktatni levezetésképpen... ugyanis.... ezután is kemény "munka" vár rám....
folytatom és remélhetőleg befejezem a 3-4 (??) éve , férjemtől ajándékba kapott Thea Gouverneur: Japanese blossom készletet!
 
Mutatom mi van készen belőle..... ( jelzem, hogy az egy 3 méteres kanapé amin pihen... csak úgy az arányok miatt.... :))))
Izgi....... :)))))7 megjegyzés:

 1. A két munka és a keretezés szuper!!!!
  Tralala és társai valóban bugyuta, de szeretjük.(?)
  A nagyobb terv részlete szép.

  VálaszTörlés
 2. Tökéletes összhangban vannak a keretek és a paszpartuk is a hímzéssel. Jó nagy terveid vannak, gyönyörű színekkel varrtál eddig, nem ismerem a Thea Gouverneur: Japanese blossom készletet! Szerintem belefér pár kisebb hímzés, még a nagy elkészül.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon mutatósak a hímzések a kereteikben, csodás munkát végzett a kereteződ!
  A Japanese blossom-ra rákerestem a neten, mert nem tudtam, melyik képről van szó. Valóban jó nagy munka, de gyönyörű lesz, ha elkészül! :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg mesések lettek a keretek - rendkívüli az összhang a csodaszép hímzésekkel! Az If Only csodaszép lett a kiválasztott paszpartuval!
  Gratula mindkettőhöz és sok örömöd leljed bennük hosszú évekig!
  És kitartást az új munkához, az is álomszép lesz!

  VálaszTörlés
 5. Két tökéletes keret két tökéletes képhez!!! Nagyon-nagyon szép lett mindkettő! Kitartást a régi-új képhez!

  VálaszTörlés
 6. Ezek tényleg CSODASZÉPEK lettek! Tökéletesen hozzáillő kereteket választottál! Kívánom, hogy sokáig örömed teljen bennük!
  A régi-új hímzéshez pedig kitartást! :)

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörűek a munkáid, a keretek is! Nagyon szépen harmonizál. Nem mertem volna ilyen keretezést választani, félve, hogy elvonja a képről a figyelmet az extra keretezés. Tévedtem, nagyon szép lett!

  VálaszTörlés