Összes oldalmegjelenítés

2011. november 21., hétfő

Második Tralala-m!!!

Ezt alkottam az utóbbi 2-3 hétben!!! Szerelem volt első látásra!A lányom elkezdett ujjongani, mikor meglátta: "Táska, táska!!!!!" :)))
Még mindig nincs varrógépem, ezért  az összevarrás is kézzel történt. Így teljes mértékben igaz, amit a hátuljára varrt  kis, fa szívecske állít - kézzel készült!!!
Az anyag valami katasztófa volt..... nem is anyag, inkább olyan mint egy háló... vagy egy szita.... vagy nem tudom. Akciós volt,  mostmár tudom, miért.....:)))) De amúgy szép, csak nehéz rá varrni.

( Ezt a hímzést feltöltöttem a Tralala-blog-ba is. Olyan jó, hogy ilyen sok,-zömében külföldi- ember megnézi, hogy mit alkotok! Reagált rá egy hímző amerikából, és nekem, akinek az a hely az álmai netovábbja, olyan jó érzés... hogy ott ül valaki az USA-ban a gép előtt, és az én kezem munkájában gyönyörködik...)



És most pedig nekiállok az ajándékoknak: egyrészt egy-két barát, családtag fog kapni tőlem SK ajándékot, illetve itt a blogon is hírdetek majd egy játékot;)))))

13 megjegyzés:

  1. Tetszik ez is, nem hiába mivel hogy Trallala :-) Egyébként igaza van a lányodnak: lehetett volna egy kis táska is neki ;-)

    VálaszTörlés
  2. Very nice. May I ask for the pattern in trade?

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy nehéz rá varrni, de nagyon szép anyag, fényes a képen :) Nagyon ügyes vagy, a kézi-varrás-türelmedet pedig külön díjazom! :)

    VálaszTörlés
  4. Julianne, please, send me your e-mail address! My e-mail: anik4@freemail.hu

    VálaszTörlés
  5. Köszi lányok a dicséreteket!!!!

    Margó, végre egy kis életjel!!! Nagyon el vagy tünve.... Biztos nagyban alkotsz karácsonyra:)))))

    VálaszTörlés
  6. Eddig csak miniben láttam kihímezve, de így is nagyon mutatós. :-)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett ez a kilincspárna :))) vagy kilincstáska :) Vagy csak egyszerűn táska. Nyuszinak igaza van: A tra-la-la mintákban még nem csalódtunk! :)

    VálaszTörlés
  8. Kilincstáska:)))))))))))))) Ez nagyon jó!!! Ez lesz a neve:))))

    VálaszTörlés
  9. Nagyon szép lett :-)
    Külön gratula a kézzel varráshoz!

    VálaszTörlés
  10. A KM-évkönyvben volt leírva a biscornu összeállításnál ez a varrásfajta. Hogy hogyan lehet kivülről, szépen összevarrni. Azóta így varrok, mert szép, és ami még fontosabb: tartós. Szerintem kézzel így lehet a legerősebben, legtartósabban összevarrni.

    VálaszTörlés
  11. Kedves Anik! Nagyon tetszik a munkád, szép az anyag is, a minta is. Hol szerezted be ezt a klassz kis mintát?
    A giveaway-hez pedig sok sikert kívánok:
    Eszter

    VálaszTörlés