Összes oldalmegjelenítés

2012. december 26., szerda

Rózsa 1.

Elkezdtem az ünnepek alatt a rózsás képet! Ez is nagy kedvencem, nagyon szerettem volna meghímezni, elég gyorsan haladok vele.
Ilyen lesz készen:
Tündérke munkája ;) 

Én most itt tartok:
A karácsony jól telt, idén újítottam a menün - a húsleves maradt, viszont leszámoltam a "töltött-káposzta-nélkül-nincs-karácsony" teóriával, és idén egészbe sült, fahéjas almával töltött  kacsát csináltam, és hogy nehogy kevés legyen, vettem még 4 db combot mellé. Krumpli és párolt lilakáposzta volt a köret. Isteni lett!!!!!

4 megjegyzés:

 1. Húha! Te mindig ilyen hatalmas munkába kezdesz?!
  Gyönyörű lesz!
  Mi sem "hagyományos" menüt eszünk - bár nálunk a hal lenne a hagyomány -, viszont az idén nem sikerült a tervezett kaja... :( Viszont a gyermekeim tündéri türelemmel és jókedvvel ették :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi, Ildi!
   Van egy csomó, pici minta is, ami nagyon tetszik, de én ezekért a fotó hatású hímzésekért megveszek... Imádom, azt hallani,hogy: " EZ TÉNYLEG HÍMZÉS??? EZT NEM HISZEM EL!!! " :)))))
   A főzéshez leginkább gyakorlat kell, így ha új receptet próbál az ember, akkor tök mindegy, hogy mennyire gyakorlott háziasszony :)) Nálunk itt volt anyu, nélküle szerintem kiszárítottam volna a kacsát :))))

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Ez nagyon szép minta, és tényleg az teszi különlegessé, hogy az ember nem hiszi el, hogy ez hímzés és nem egy fénykép! :-)
  A karácsonyi menüdtől összefutott a nyál a számban! :-)

  VálaszTörlés