Összes oldalmegjelenítés

2012. december 26., szerda

Rózsa 1.

Elkezdtem az ünnepek alatt a rózsás képet! Ez is nagy kedvencem, nagyon szerettem volna meghímezni, elég gyorsan haladok vele.
Ilyen lesz készen:
Tündérke munkája ;) 





Én most itt tartok:




A karácsony jól telt, idén újítottam a menün - a húsleves maradt, viszont leszámoltam a "töltött-káposzta-nélkül-nincs-karácsony" teóriával, és idén egészbe sült, fahéjas almával töltött  kacsát csináltam, és hogy nehogy kevés legyen, vettem még 4 db combot mellé. Krumpli és párolt lilakáposzta volt a köret. Isteni lett!!!!!

4 megjegyzés:

  1. Húha! Te mindig ilyen hatalmas munkába kezdesz?!
    Gyönyörű lesz!
    Mi sem "hagyományos" menüt eszünk - bár nálunk a hal lenne a hagyomány -, viszont az idén nem sikerült a tervezett kaja... :( Viszont a gyermekeim tündéri türelemmel és jókedvvel ették :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, Ildi!
      Van egy csomó, pici minta is, ami nagyon tetszik, de én ezekért a fotó hatású hímzésekért megveszek... Imádom, azt hallani,hogy: " EZ TÉNYLEG HÍMZÉS??? EZT NEM HISZEM EL!!! " :)))))
      A főzéshez leginkább gyakorlat kell, így ha új receptet próbál az ember, akkor tök mindegy, hogy mennyire gyakorlott háziasszony :)) Nálunk itt volt anyu, nélküle szerintem kiszárítottam volna a kacsát :))))

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon szép minta, és tényleg az teszi különlegessé, hogy az ember nem hiszi el, hogy ez hímzés és nem egy fénykép! :-)
    A karácsonyi menüdtől összefutott a nyál a számban! :-)

    VálaszTörlés